Festa? Només quan interessa

Del 2 al 9 de juny Pineda de Mar s’omplirà de nou d’antigues glòries rockeres d’arreu d’Europa acompanyats de la seva pompa pin-up. El motiu? La celebració del Psychobillymeeting que es fa cada any per aquestes dates. No és però aquest el motiu de la carta. És bo que hi hagi festa i ambient en un poble que passa la major part de l’any dormitant. El problema ve  quan un col·lectiu local vol organitzar un concert o similar.

 

Festivals de l’estil no tenen problema per aconseguir que el consistori els cedeixi espais i permisos per fer festa fins a altes hores de la nit. En canvi, els habitants de Pineda, com els de tantes altres llocs, suem sang perquè ens deixin un lloc on fer festa, a molt estirar, fins a la una de la matinada. I això, que pot semblar una hora raonable, en un poble en que l’oferta nocturna és nul·la, i que està a tocar de poblacions amb gran potencial en aquest àmbit, significa condemnar al fracàs qualsevol activitat que s’impulsi, doncs, majoritàriament, els joves opten per anar a un altre lloc on saben que la festa els aguantarà tota la nit. L’Ajuntament hauria de ser conscient d’això i donar també suport a la iniciativa local. Els mitjans hi són i aquests festivals ho demostren.

Anuncis

One thought on “Festa? Només quan interessa

  1. Es senzill, es per un tema econòmic. Un grup local no té la fama que pot tenir un espectacle com el Psychobillymeeting, si es pogués tenir excés a veure l’intercanvi de favors que es fan entre els organitzadors i l’ajuntament, fliparies en colors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s